Yhteisö

Discord

Discord on pelaajille suunnattu, reaaliaikainen keskustelupalvelu, joka tukee niin tekstiä, puhetta kuin videotakin. Se toimii sekä tietokoneilla että mobiililaitteilla.

Monet peliyhteisöt ovat parina viime vuonna keskittäneet keskusteluaan Discordiin, ja nykyään tanssipelaajienkin uusimmista saavutuksista, projekteista ja tapahtumista kuulet ensimmäisenä tanssipelaajien Discord-serveriltä. Serverillä on useita kanavia yleisestä keskustelusta arcadevuorojen varaamiseen, sekä oma kanavansa muille rytmipeleille.

Pääset tanssipelaajien Discord-serverille tästä linkistä.

McKylän Superarcade + avoimet ovet

McKylän Superarcade on harrastajien ylläpitämä pelitila Espoossa, jossa on kolme In The Groove -arcadelaitetta. Joka toisen viikon torstai McKylän Superarcadella pidetään avoimet ovet, jolloin kuka tahansa pääsee harrastamaan tanssipelejä – näet seuraavat avoimet ovet etusivun tulevista tapahtumista.

Lisätietoa McKylän superarcadesta löydät arcaden omilta kotisivuilta.

Tanssipelaajien oma subreddit

Reddit korvaa nykyaikana jo hivenen vanhentuneen foorumit, jotka palvelivat entisellä sivustolla. Mikäli haluat keskustella, kysellä tai vaikka jakaa pelituloksiasi vähemmän hektisessä ympäristössä kuin Discordissa, on Reddit sinun paikkasi.

Tanssipelaajien oman subredditin löydät tästä linkistä.

Sosiaalinen media

Tanssipelaajien Twitter-tili on STP_ry. Tanssipelaajien Instagram-tili on tanssipelit. Tanssipelaajien Facebook-tili on tanssipelit. Tanssipelaajien Twitch-tili on tanssipelit.